Тернополяни винесуть на Говерлу хлопця, який пересувається на інвалідному візку

Опубліковано:
27 Лютого, 2018
Тернополяни вирішили об’єднатися та здійснити мрію хлопця з інвалідністю – побувати на найвищій горі українських Карпат, – пишуть Тернополяни

Така ідея з’явилася у тернопільської спортсменки Лілії Проць. Жінку надихнув сюжет “ТСН” про героїчний вчинок заради товариша. Хлопець виніс свого хворого друга Юру на Говерлу, бо той ніколи не бачив гір.

– Місяць тому я познайомилась з Sergiy. І попросила його написати свої мрії. Однією з них було піднятися на Говерлу. І тоді я згадала про цей сюжет, про цих друзів. Я відразу запропонувала Михайлу Онишківу та Ромку Задорожному підтримати мене у цій шаленій мрії. Вони згодилися. Можливо ти хочеш до нас долучитись, але не знаєш як? Пиши, дзвони, – написала у “Фейсбуці” Лілія Проць.

Зараз активісти готуються до сходження – проводять фізичні тренування, складають маршрут. Акцію вирішили назвати “Мрія на всіх”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #говерла, #карпати, #мрія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: