57-річний житель Чорткова відкрив кримінальний бізнес у сусідньому районі

Опубліковано:
27 Лютого, 2018

Як стало відомо журналістам Чортків.Онлайн слідчі Головного управління Нацполіції Тернопільщини оголосили 57-річному жителю Чорткова підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 ККУ,  Чоловік організував нелегальний гральний бізнес у сусідньому райцентрі.

Читайте також

Чортківські студенти доповнили Вікіпедію новими статтями (Фото, Відео)
Як посада змінила міського голову Чорткова
Балкон ледь не вбив мешканку Чорткова

Винайнявши у Бучачі приміщення, зловмисник за допомогою комп’ютерної техніки надавав можливість доступу до азартних ігор. Адміністратори, які працювали нелегально, отримуючи від клієнтів готівку, створювали віртуальний рахунок і таким чином клієнти програвали чималі кошти.

Розуміючи протиправність свого бізнесу, організатор вживав заходів конспірації: пильнував за тими, хто заходить ігрового залу, – переважно це були постійні клієнти, на приміщенні не було жодних розпізнавальних вивісок.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили одинадцять одиниць комп’ютерної техніки із спеціальним програмним забезпеченням, що давало можливість доступу до азартних ігор.

Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #казино, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: