На Тернопільщині спіймали «чортову дюжину» нелегалів

Опубліковано:
26 Лютого, 2018

З 5 лютого на Тернопільщині як і загалом по Україні розпочалася  операція “Мігрант”. П’ятнадцять днів тривав підготовчий етап, а з 21 лютого поліцейські спільно зі співробітниками міграційної служби розпочали практично-профілактичні заходи, – пише За Збручем.

Читайте також

На Бережанщині виявили в’єтнамців-нелегалів

Правоохоронці  запевняють, їхнє завдання – виявлення іноземців, причетних до погіршення криміногенної ситуації в Україні. До громадяни інших країн, які перетинають наш кордон і перебувають на території України законно, – жодних претензій.

Перші результати профілактичних заходів уже є: виявлено тринадцять нелегальних мігрантів відносно яких прийнято рішення про примусове повернення, також до відповідальності за порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства притягнуто тридцять порушників на яких накладені штрафи на суму майже 14 тисяч гривень.

Щоденно до проведення операції «Мігрант» на Тернопіллі залучаються дільничні офіцери, поліцейські груп реагування патрульної поліції, особовий склад управління патрульної поліції та оперативних підрозділів, повідомляють в ГУ НП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мігрант, #нелегал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: