Хто «наїжджає» на ректора Тернопільського економічного університету?

Опубліковано:
26 Лютого, 2018

Відділ інформації і зв’язків із громадськістю ТНЕУ розповсюдив серед місцевих ЗМІ інформацію про спроби дискредитації цього навчального закладу. Вважаємо, що читачам TeNews також варто ознайомитись із цим повідомленням.

«Тернопільський національний економічний університет – це заклад вищої освіти, який має свою історію, свої традиції, досягнення та плани на майбутнє. Найбільшою цінністю нашого закладу є згуртований колектив, зі своїм баченням та своєю позицією щодо розвитку та життєдіяльності університету. Якість надання освітніх послуг, академічна свобода та доброчесність, толерантність та довіра один до одного, відповідальність та порядність – ось наші пріоритети. Репутація та імідж, який ми формуємо десятиліттями, – це важлива складова нашого поступу. На жаль, як виявилося, є люди, які хочуть підірвати авторитет науковців, скомпрометувати діяльність колективу, розбалансувати єдність університетської спільноти, завдати моральних збитків. Ми обурені тим, що створюються фейкові акаунти працівників й висловлюються думки, що дискредитують нас, в групах соціальних мереж пишуть коментарі від вигаданих осіб, які не мають відношення до ТНЕУ, ведеться робота з представниками деяких ЗМІ щодо розміщення провокаційних матеріалів.

Розуміємо, що така активність спричинена оголошенням конкурсу на заміщення посади ректора Тернопільського національного економічного університету і бажанням певних сил вплинути на результати виборів. Вибори – це звична річ для колективу вишу й вони відбудуться відповідно до норм чинного законодавства. Але шкода, яка може бути нанесена внаслідок використання брудних інформаційних технологій, приведе до погіршення роботи колективу й репутації на багато років. Не можна допустити, щоб думку громадськості формували недоброчесні люди й маніпулювали цим.

Прес-служба ТНЕУ».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крисоватий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ректор, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: