Починаємо весну правильно! Тому Вам потрібно обов’язково бути на IGURUFEST, конференції, присвяченій трафіку і його монетизації. Для зручності вона розділена на два потоки – «Affiliate» і «Traffic». 

Захід відбудеться 2 березня 2018 року у Львові в суперсучасному конференц-залі готелю «Rius». Ви дізнаєтеся, як працювати з партнерськими програмами і заробляти на трафіку. Доповідачі – топові маркетологи з усього СНД (Ілля Ханін, Анастасія Голуб, Олександр Гнатенко, Катерина Золотарьова, Андрій Гусаров, Дмитро Петренко та інші).

Вони поділяться своїми секретами і розкажуть те, чого Ви більше ніде не дізнаєтеся! IGURUFEST – це не тільки корисні кейси, але й активний нетворкінг. Можна буде поспілкуватися з доповідачами в неформальній обстановці, задати питання, а також обзавестися новими цікавими знайомствами. По завершенню заходу буде можливість продовжити спілкування. 

І ще одна причина відвідати IGURUFEST – Львів. Західна столиця України є одним з найпопулярніших туристичних напрямків. Тут неймовірно красива архітектура Австро-Угорського періоду, маса колоритних кафе і ресторанів, музеїв. І у Вас буде можливість дізнатися це древнє місто ближче, так як конференція буде проходити в самому центрі Львова! 

Купити квитки: https://igurufest.ticketforevent.com/ . Програма та спікери ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #IGURUFEST, #інтернет, #конференція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: