Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2018 (Відео)

Опубліковано:
25 Лютого, 2018

24 лютого відбувся фінал Нацвідбору, під час якого визначився представник України на конкурсі Євробачення 2018, – пише Знай.

Так, після перемоги у фіналі Нацвідбору Україну на Євробаченні представить Melovin.

Відзначаємо, що у фіналі конкурсу було шість претендентів на перемогу – Vilna, Laud, The Erised, Melovin, Tayanna і Kadnay.

Представника України на конкурсі обирали члени журі – Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken), а також глядачі шляхом голосування.

 
 
Довідка: 63-й конкурс Євробачення відбудеться в португальському Лісабоні в травні цього року. Перший і другий півфінали конкурсу відбудуться 8 та 10 травня, фінал – 12 травня 2018 року.

 

Крім того, взяти участь у Євробаченні 2018 мають намір 42 країни, включаючи Росію. РФ відправить на конкурс співачку Юлію Самойлову, яка повинна була виступати на Євробаченні в Києві, але не змогла потрапити в Україну через незаконне відвідування анексованого Криму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євробачення, #конкурс, #переможець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: