Пошуки тіла зниклої в Києві студентки зупинили (Фото)

Опубліковано:
24 Лютого, 2018

Водолази обстежили 284,7 га акваторії річки Дніпро, пошуки можуть бути припинені через морози.

Тіло зниклої в Києві студентки Мукаддас Насирлаевой , яка стрибнула з моста Патона, так і не знайшли. Пошукові роботи водолазна служба призупинила з-за погодних умов, передає Ukr.Media.

У Держнс повідомили, що всього в пошукових роботах задіяно 31 людина, з них 14 водолазів. Зараз три групи водолазів обстежують Дніпро від Дарницького мосту до Південного мосту.

Починаючи з 17 лютого, водолази обстежили 284,7 га акваторії річки Дніпро. Пошукові роботи триватимуть протягом світлового дня.

“У зв’язку з пониженням температури навколишнього середовища, початку льодоходу на ріці Дніпро, обледеніння легеневих автоматів на водолазному спорядженні, створюють загрозу життю і здоров’ю водолаза-рятувальника, тому проведення пошуково-водолазних робіт дівчини, яка стрибнула з моста Патона, припинені. З початком плюсової температури планується проведення пошукових робіт на поверхні акваторії р. Дніпро”, – йдеться в повідомленні Держнс.

Рятувальники продовжать візуальне спостереження та патрулювання прибережної зони Дніпра, де пропала дівчина, а також у місці, де знайшли її рюкзак біля причалу в районі Нижніх садів на Осокорках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #пошук, #студентка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: