Колишнього заступника прокурора Кременецького району засуджено до 6 років позбавлення волі

Опубліковано:
23 Лютого, 2018

Прокуратурою Тернопільської області здійснено досудове розслідування і підтримано державне обвинуваченя у кримінальному провадженні за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) стосовно колишнього заступника прокурора Кременецького району.

Нагадаємо, у липні 2015 року колишній працівник прокуратури , керуючи власним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення із зустрічним автомобілем у м. Кременці. Внаслідок даної ДТП водій зустрічного транспортного засобу помер у лікарні.

Збаразький районний суд, погодившись із позицією прокурора, засудив винуватця ДТП до 6 років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортним засобом, терміном на 3 роки. Також суд зобов’язав виплатити      550 тис грн моральної шкоди дружині потерпілого та 60 тис грн – братові загиблого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вирок, #колоныя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокурор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: