Долаємо проблеми разом

Опубліковано:
23 Лютого, 2018

Молоді активні парафіяни УГКЦ Скали-Подільської взяли участь у хакатоні – заході, під час якого різні спеціалісти в галузі розробки програмного забезпечення разом працюють над розв’язанням якоїсь проблеми, або створенням нового додатку чи сервісу. Марафон був організований для півфіналістів конкурсу молодіжних інновацій в Україні Laudato Si’ Startup Challenge Ukraine і відбувався на початку лютого у приміщенні філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету міста Львова.

Учасники заходу мали інтенсивну навчальну програму, під час якої дізналися багато корисної інформації щодо проектного моделювання, алгоритму створення нових продуктів у стартапі, а також особисто поспілкувалися з декількома менторами і отримали актуальні та важливі поради щодо написання проектів.

На завершення зустрічі відбувався пітчинг проектів на якому о. Василь Германюк, священик зі Скали-Подільської, представив напрацювання відповідальних людей селища, спрямованих на подолання потреб слабких сторін Скала-Подільської громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проблема, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: