Фігуристка Анна Хниченкова прокоментувала своє падіння на Олімпіаді-2018

Опубліковано:
22 Лютого, 2018

Льодова арена в Каннині знову привертає увагу до себе мільйонів прихильників фігурного катання по усьому світу, адже у боротьбу за нагороди ХХІІІ Олімпійських ігор-2018 вступили представниці одиночного жіночного катання, – пише ZIK.

На відміну від інших міжнародних стартів, на змаганнях у Південній Кореї можуть брати участь лише 30 спортсменок, яким задля потрапляння до довільної програми, потрібно посісти місця не нижче 24-го.

Читайте також

Не виступ, а катастрофа. Українська фігуристка провалила коротку програму на Олімпіаді-2018

Дебютантка Олімпійських ігор українка Анна Хниченкова не змогла повністю впоратись зі своєю короткою програмою, з трьох стрибкових елементів, виконала лише один, за що судді оцінили її виступ на 47.59 бали.

Ось як свій прокат прокоментувала сама спортсменка, для якої виступ на Олімпійських іграх – був мрією дитинства: «До кінця не зрозуміла чому я впала. Мабуть не вистачило впевненості, адже для мене це перші Ігри. Олімпіада, завжди хвилююча подія, особливі змагання до яких прикута чимала увага, а тому психологічно важко впоратись. Але не дивлячись ні на що, я, як і будь-який спортсмен, повинна докатати програму до кінця, з настроєм, що я і намагалась зробити. Взагалі їхалось легко, все сподобалось, окрім стрибкової частини».

За підсумками усіх прокатів короткої програми на ХХІІІ Олімпійських ігра-2018 Анна Хниченкова посіла 29-е місце.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #олімпіада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: