Тернопільські торговці людьми можуть вийти на волю під заставу у півмільйона гривень

Опубліковано:
21 Лютого, 2018

Внісши заставу у розмірі 500 тисяч гривень обидва фігуранта кримінального провадження на час його розгляду можуть вийти на свободу.

Читайте також

Підозрювані у вимаганні 71 000 грн у підприємця перебуватимуть під вартою

Нагадаємо, двоє студентів Тернопільського вишу займалися торгівлею людьми. 20-річний чоловік та 21-річна жінка через мережу інтернет розшукували дівчат, які погоджувалися на роботу повій в Туреччині або АОЕ. Сутенери встигли відправити на заробітки близько п’яти дівчат. В сітку торговців людьми потрапили жінки з Тернопільщини, Львівщини, Хмельниччини, Рівного, Вінничини та Запоріжжя. Ще двох вони планували посадити на літак 15 лютого, та перешкодили планам правоохоронці.

Зараз підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм інкримінують статтю 149 частина 2 Кримінального кодексу України – торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини. Їм загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #застава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: