Муніципальний Галицький камерний оркестр запрошує тернополян на «Музику вихідного дня»

Опубліковано:
19 Лютого, 2018

Завершення зими Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою Василя Феленчака цього року пропонує відзначити по-особливому, – із гарною романтичною музикою. Відтак, саме для цього колектив підготував програму «Музика вихідного дня». У концерті, який відбудеться у неділю, 25 лютого, в Українському Домі «Перемога», у виконанні оркестру прозвучать твори Генрі Манчіні і Лероя Андерсона, Джона Кандера і Поля Моріа, – пише Тернопільська Липа.

Отож, шанувальники легкої та популярної музики зможуть насолодитися як добре знайомими творами на зразок «Мелодії» з кінофільму «Професіонал» Еньйо Морріконе чи «Самотній пастух» Джеймса Ласта, так і відкрити для себе мотиви із бродвейських мюзиклів «Чикаго» та «Кабаре», познайомитися із творчістю популярного японського кінокомпозитора Джо Хасаїсі.

Отже, концерт «Музика вихідного дня» відбудеться 25 лютого, у неділю, в Українському Домі «Перемога». Початок о 18 годині.

Квитки можна придбати в касі «Перемоги» (тел. 52-15-00). Телефони для довідок: +38-066-114-86-34, +38-096-320-00-73.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оркестр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: