Тернопільська школярка зіграє у детективному фільмі «Позивний Бандерас»

Тернопільська школярка Соломія Закордонець отримала роль в детективному фільмі про АТО «Позивний Бандерас».

19.02.2018 09:43   Джерело: ВГолос
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Соломія Закордонець з Тернополя пройшла проби і отримала роль в детективному фільмі грузинського режисера Заза Буадзе «Позивний Бандерас». Соломія народилася в селі Великий Ходачків Тернопільського району. Взяти участь у кастингу її вмовили родичі. Про це пише тернопільське видання styler.rbc.ua.

«Спочатку я взагалі не планувала туди йти. Але рідні переконали, що варто спробувати, і я погодилася. Спочатку дуже хвилювалася, оскільки дітей на знімальному майданчику не було. Але я дуже швидко звикла, всі були дуже привітними. Ну і в кінці все вийшло, мене затвердили на цю роль», – розповіла Соломія і додала, що освоїти роль їй було нескладно, деякі проблеми виникали тільки з російською мовою.

Дівчинка повідомила, що в майбутньому збирається вибрати акторський факультет.

Героїню Соломії звуть Тоня. Вона народилася в Східній Україні. Сцени з фільму «Позивний Бандерас» показують сприйняття дитиною військових подій в Україні.

Фільм заснований на реальних військових подіях у зоні антитерористичної операції. Це історія розвідника, який викриває ворожих диверсантів. Дружба і зрада, любов і смерть, а ще карколомні сцени, які повинні показати глядачеві, з чим доводиться зустрічатися українським героям.

За сценарієм фільму, дія відбувається на околиці села Світлогірське, де розташований військовий табір, на території якого є окопи для військових і місця, де можна заховати бронетехніку.

«Ми проїхали з творчою групою по всій лінії розмежування і знайшли на Сході таку ж схожу місцевість, де є такі кар'єри і ми підібрали схожу з нею локацію», – заявив продюсер стрічки.

Головний герой фільму – розвідник з позивним Бандерас. Його група повинна запобігти диверсії і знешкодити російського підривника Ходока. Вживатися в роль, зізнається актор, було нескладно, адже воював добровольцем на Сході.

«Мій герой розвідник – людина, яка постійно повинна думати, в найкритичніших ситуаціях не втрачати контролю», – говорить актор Дніпровського театру Олег Шульга.

Над створенням фільму «Позивний Бандерас» працювали тільки українські актори. Фільм показуватимуть в кінотеатрах України вже цієї весни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ВГолос  

Коментарі