У міжнародних поїздах «Укрзалізниці» може з’явитися послуга Duty Free

Опубліковано:
17 Лютого, 2018

Цього року планується впровадити харчування в поїзді, продаж книг та електронні розважальні медійні системи на нічних поїздах, – пише УНІАН.

Акціонерна держкомпанія “Укрзалізниця” розглядає можливість впровадження послуги Duty Free на міжнародних швидкісних поїздах.

Про це повідомив в. о. голови “Укрзалізниці” Євген Кравцов в інтерв’ю УНІАН.

“Цьогоріч ми плануємо ввести харчування в поїзді, продаж книг та електронні розважальні медійні системи на нічних поїздах. Також ми розглядаємо можливість впровадження Duty Free на міжнародних швидкісних поїздах. Треба зрозуміти, наскільки така послуга буде затребувана”, – сказав він.

Повний текст інтерв’ю читайте на сайті “УНІАН-Економіка”.

Також Кравцов зазначив, що планується введення наскрізної продажу квитків з іншими видами транспорту.

“Зараз ми працюємо над введенням наскрізний продажу квитків з іншими видами транспорту, у першу чергу, з авіаційним. У нас є авіакомпанії, які зацікавлені в тому, щоб мати можливість продавати спільно квитки на авіарейси і ж/д транспорт. Це дасть можливість за оптимальну кількість часу добратися в потрібну точку”, – сказав він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крамниця, #потяг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: