«Благословенне Тернопілля» презентує потенціал Тернопільщини

Опубліковано:
15 Лютого, 2018

Сьогодні у Києві в рамках виставки «Благословенне Тернопілля» відбувся бізнес-ланч з представниками різних секторів економіки, профільних міністерств, підприємцями та народними депутатами від Тернопільщини Тарасом Юриком та Олегом Барною за участі голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, голови облради Віктора Овчарука, міського голови Тернополя Сергія Надала.

За словами Степана Барни, «Благословенне Тернопілля» цьогоріч презентує потенціал Тернопільщини у новому форматі. Головна мета заходу – налагодження якісної комунікації, обмін ідеями та думками з представниками бізнесу. «Мені приємно констатувати той факт, що Тернопільщина за цих кілька років, завдяки підтримці Президента України Петра Порошенка, Кабінету Міністрів України в особі Володимира Гройсмана, здобули конкретні результати. Усе це завдяки скоординованій роботі органів державної влади та бізнесу Тернопілля, яка демонструє хороші тенденції та створює додаткові можливості. Сподіваюся, що і сьогодні зможемо плідно попрацювати та обговорити важливі зміни як для країни так і для області у контексті реформ, які успішно втілюються», – наголосив Степан Барна.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ланч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська ОДА, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: