Після візиту тележурналістів радник Авакова освятив офіс, щоб вигнати нечисту силу

Опубліковано:
15 Лютого, 2018

Михайло Апостол, радник міністра МВС Арсена Авакова, запросив священика для освячення офісу благодійного фонду “Апостол”, – пише Терноград.

До такого кроку тернопільський радник міністра вдався після візиту до благодійного фонду журналістів програми ЦРУ.

Політик вважає, що матеріал який оприлюднили про діяльність фонду “Апостол” є замовний. Мовляв, хтось дуже зацікавлений у тому, аби фонд припинив свою діяльність.

“Тільки що освятили кабінет офісу БФ» Апостол», а також вигнали цю нечисту силу , яка чогось робить все, щоб ми припинили свою благодійну діяльність.

Читайте також

В Тернополі діє небезпечна секта, про яку влада Німеччини застерігає своїх громадян

Більше 700 тисяч людей, а це інваліди, хворі, сироти , соціально незахищені , атошники та переселенці змогли отримати у нас допомогу, яку збирали і присилали нам донори з усього світу . Це надзвичайно складно і не дешево було завжди для нашої сім’ї, десятки разів я думав припинити цю справу.

Але весь час, дивлячись на категорію цих людей, Господь давав мені можливість і я знову не зміг припинити це робити. Жалко і прикро , що на ці нісенітниці клюнули навіть деякі поважні тернопільські ЗМІ , (але я не про те сміття, які готові за гроші рідну маму продати ), які мали можливість бачити роботу фонду щодня, але Бог вам суддя , а не я”. – написав Михайло Апостол на своїй сторінці у Фейсбуці.

Водночас він додав, що більше інформації про діяльність фонду оприлюднить пізніше.

Нагадаємо, у журналістському розслідуванні програми ЦРУ йшлося про те, що благодійний фонд “Апостол” отримав від митниці частину закарпатського конфіскату. Також про це повідомляв і сайт популярної програми “Наші гроші”.   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #священик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: