До бійки в Підгайцях причетний поліцейський

15.02.2018 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Інформація про те, що в Підгайцях поблизу одного з місцевих барів відбулась бійка за участю працівника поліції, з’явилась у соцмережах. Йшлося про те, що працівник поіції разом із друзями побили одног з відвудувачів закладу. За фактом інспекція з особового складу ГУНП в Тернопільській області розпочала службове розслідування. 

Читайте також

Четверо осіб отримали травми внаслідок сутички в Підгайцях

Виявилось, що бійка справді була. Третього лютого близько 22:00 біля закладу виник конфлікт між двома компаніями відпочиваючих. Про конфлікт на лінію "102" повідомив один з відвідувачів бару. Того ж вечора за меддопомогою до лікарні звернулися учасники обох сторін конфлікту. Лікар, який оглянув їх, зафіксував тілесні ушкодження, але від госпіталізації потерпілі відмовилися. Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР за статтею 125 частина 1 ККУ - умисне легке тілесне ушкодження. Проте в ході розслідування слідчі перекваліфікували провадження у статтю 296 частина 2 - хуліганство, вчинене групою осіб. 

Серед учасників бійки і справді був діючий працівник поліції. Протягом двох останніх років він перебував у декретній відпустці і  за добу до інциденту вийшов на службу. Того дня чоловік у цивільному одязі та без табельної вогнепальної зброї приїхав у заклад за друзями, які відпочивали у барі.  

У поліції перевіряють равомірність дій правоохоронця. Правову оцінку дій усім учасникам конфлікту дадуть слідчі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі