У тернопільській Катедрі через чудотворну ікону зупинився час? (Фото)

14.02.2018 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віра Касіян

Упродовж майже двох днів тристоронній годинник на кафедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці показує різний час.

Читайте також

Ігор Гуда: Ікона, яка повернулась до Зарваниці, стане підтримкою для тисяч християн
Чудотворна Зарваницька ікона прибула до тернопільскої катедри (Фото)

Щоправда, у середу, 14 лютого, несправність майже усунули: на циферблаті, що «дивиться» на Театральний майдан, час точний. На двох інших годинникові стріли трохи випереджують час.

Цікаво, що в суботу, 10 лютого, до головного храму тернопільських греко-католиків прибула коронована Папою Франциском чудотворна ікона Зарваницької Матері Божої.

null
Фото: Віра Касіян.

Щоб поклонитися святині, люди ставали у довгу чергу. Ікону Зарваницької Богородиці вшановують не лише вірні УГКЦ, а й багато православних християн з різних куточків області. Проте вже у вівторок охочих значно поменшало.

Хтозна, може, «вибрики» годинника на Катедрі лише нагадують людям, що справжні духовні цінності – поза часом і конфесійною приналежністю.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі