Чудотворна Зарваницька ікона прибула до тернопільскої катедри (Фото)

Опубліковано:
12 Лютого, 2018

Чудотворна Зарваницька Ікона прибула до Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. У зустрічі Ікони взяли участь Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Кир Василій, єпископ- помічник Кир Теодор, священнослужителі міста Тернополя та велике число вірян.

Настоятель Архикатедри отець Орест Павліський вітаючи Митрополита, подякував Архиєрею за можливість та нагоду того, що Ікона перебуватиме в храмі на протязі цілого тижня. «Зазвичай ми ходимо до дому Пресвятої Богородиці, до Зарваниці! А Сьогодні Матінка Божа, прославлена в своїй Іконі, прийшла до нас,- і це є для нас великим подарунком!»- сказав настоятель Собору.

В свою чергу Митрополит Василій очоливши молебен до Пресвятої Богородиці заохотив усіх в особливий спосіб молитися за мир та спокій в Україні, – повідомляє Доба.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця, #ікона, #катедра, #коронована, #Матір Божа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: