Головний тернопільський «пліткар» повертається у політику

11.02.2018 20:13   Джерело: Терноград
Опубліковано : Новини Тернопілля

Директор майстерні реклами “Резонанс Медіа” Олег Різник вирішив повернутися у політику, - пише Терноград.

Про це він сповістив 8 лютого на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Вже давно хотів написати дуже пафосний пост про своє повернення у політику, але шось руки не доходили. Та і цього разу не дійдуть.
Все просто: набридло пасивно спостерігати за цією вакханалією, що відбувається. Набридло виходити на акції протесту і розуміти, що ЇМ на тебе наплювати трохи більше, ніж повністю. Хочеться, щоб мої діти мали бажання залишитись жити у цій державі”. – написав Олег Різник.

Водночас він нагадав, що в період з 2004 по 2009 року перебував у рядах “ПОРИ”, яка спочатку мала статус Громадянської кампанії, а потім на її основі була створена політична партія.

Олег Різник також повідомив, що недавно вступив у політичну партію “Сила людей”. Вважає, що ця партія по ідеології близька до “ПОРИ”, тому саме з нею пов’язує своє політичне майбутнє.
“Звісно, нема ні ідеальних людей, ні ідеальних партій. Але чекати манни небесної, коли за тебе всі все зроблять — не вихід”. – зазначає він у своєму дописі.
Нагадаємо, Олег Різник є адміністратором і основним фундатором популярної групи “Тернопільські плітки”, яка у Фейсбуці уже налічує понад 33 тисячі учасників. Популярність група здобула в основному завдяки дотепному підходу до висвітлення ряду актуальних подій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терноград  

Коментарі