На Олімпійських іграх кременчанин злетів із санок (Фото)

Опубліковано:
11 Лютого, 2018

Через падіння із санок на зимовій Олімпіаді у Пхьончхані спортсмен із Тернопільщини знаходиться на останньому, 40-му місці. Неправильно увійшовши у поворот, вже на 14-й секунді свого першого заїзду Андрій Мандзій злетів із санок. Втративши швидкість, спортсмен все ж повернувся на санки і таки доїхав до фінішу, – пише МедіаТОР.

Кременчанин програв у підсумку більше 15-ти секунд кращому результату і втратив шанси навіть на передостаннє місце. Проте, він отримав можливість ще тричі вийти на старт, – повідомляє Sportarena.com.

Другим спортсменом збірної України у цьому виді спорту був львівянин Антон Дукач. Перший заїзд спортсмена на дистанції не був хорошим. Через ряд помилок став лише 27-м. Вже у другій спробі результат покращив – зайняв 21 місце. За результатами двох спроб Антон піднявся на загальне 26-е місце.

Лідером після першого змагального дня є німець Фелікс Лох, який практично на дві десяті секунди випереджає австрійця Давида Глейршера. Третє місце з перевагою в 0.001 секунди над американцем Крісом Маздзером займає олімпійський атлет з Росії Роман Репіло.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мандзій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: