Оператор відомого шоу «Орел і решка» показав вражаюче відео з Теребовлі

Опубліковано:
10 Лютого, 2018

Оператор Олег Шевчишин оприлюднив яскраве відео про Теребовлю. Кадри були відзняті ще у 2016 році проте тільки зараз відео з’явилось на сторінці знаного учасника шоу “Орел і решка”, – пише Доба

Знімав Олег Шевчишин на квадрокоптер Dji Phantom Pro.

Нагадаємо, що Олег Шевчишин виріс у селі Мшанець, що на Теребовлянщині. У 1998 році вступив у Теребовлянське вище училище культури і мистецтв, факультет – Духові інструменти. Отримав диплом дерегента оркестру.

У 2006 році отримав другу вищу освіту – звукорежисер кіно і телебачення на факультеті звукорежисури кіно і телебачення в Київському національному університеті культури і мистецтв.

У команду «Орел і решка» він потрапив на шостий сезон зйомок і так сподобався продюсерам, що залишився. 10 грудня 2015 року Олег Шевчишин разом з телепередачею вирушив у навколосвітню подорож, яка тривала 8 місяців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відео, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оператор, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #шевчишин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: