У міській раді Тернополя підсумували результати роботи програми «Турбота»

Опубліковано:
10 Лютого, 2018

Два роки у Тернополі працює програма “Турбота”. Її мета – допомога тернополянам, які потребують соціального захисту.  Детальнішу інформацію про програму «Турбота» можна дізнатися в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради за адресою вул. Лисенка, 8.

– Протягом 2017 року в рамках Програми надано одноразову грошову допомогу громадянам, які зареєстровані і проживають у Тернополі та опинилися у складних життєвих обставинах. Також надано адресну безготівкову допомогу 346 громадянам, зареєстрованим у Тернополі, зокрема інвалідам I групи, особам, які одержують державну соціальну допомогу на дитину інваліда до 18 років, дітям-інвалідам до 18 років та членам сімей загиблих учасників АТО для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, – зазначили у повідомленні на сайті міської ради. 

Також надано грошову допомогу громадянам, відібраним та направленим Тернопільським ОМВК для проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України, членам сімей загиблих під час проведення АТО.

Грошову компенсацію отримали фізичні особи, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги. Надано щомісячну доплату до пенсії особам, на яких поширюється статус ветеранів ОУН-УПА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підсумок, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини, #турбота
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: