У зв’язку з погіршенням погодних умов комунальники у Тернополі працюють у посиленому режимі

10.02.2018 07:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Впродовж ночі понад 470 двірників та більше 30 одиниць техніки очищали місто від снігу та посипали дороги і пішохідні ділянки протиожеледною сумішшю. Повідомляти про виявлені факти неналежного прибирання тернополяни можуть за тел. 40 41 67 або 40 41 68.

Читайте також

Хто краще прибирав сніг: «свободівський» Тернопіль чи «самопомічний Львів»?
Тернопільщина оговтується від негоди
Дорожники області продовжують боротьбу з негодою

«Підрядні організації «Авакс Проф» та «Міськшляхрембуд» забезпечили роботу 17 та 13 одиниць техніки відповідно: піскорозкидачів, дорожніх машин з плужно-щіточним обладнанням, тракторів, навантажувачів, грейдерів, тощо. На об’єктах, які прибирають ці організації, працювало 70 двірників, - пояснює начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. – У першу чергу від снігу очищаються головні магістралі міста та тротуари. Вдень у місті працює 17 одиниць техніки».

Олег Соколовський також наголошує, що, незважаючи на попередження, муніципальна поліція цієї ночі виявила чимало фактів неналежного прибирання снігу на прибудинкових територіях балансоутримуючими організаціями, або як їх називають «ЖЕКами» та ОСББ.

Нагадаємо, що прибирання прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів здійснюють обслуговуючі підприємства та ОСББ (в залежності від того, хто обслуговує будинок). Окремо угоди на зимове прибирання укладають також дирекції шкіл та дошкільних навчальних закладів, медичні заклади та інші суб’єкти господарювання.

До слова, з січня 2018 року інспекторами управління муніципальної поліції оформлено 15 адміністративних протоколів за належне прибирання та направлено для розгляду в уповноваженні органи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі