На Закарпатті села масово пішли під воду внаслідок прориву дамби (Фото)

Опубліковано:
9 Лютого, 2018

На річці Боржава на Закарпатті прорвало дамбу, внаслідок чого вода затопила кілька найближчих сіл, – пише Politeka

 

У Закарпатській області 3 і 4 лютого випали інтенсивні опади, після чого почав стрімко зростати рівень води на річках Боржава та Іршанка. В результаті не витримала дамба на річці Боржава, що призвело до підтоплення в понижених місцях сільськогосподарських угідь.

Вода накрила сільськогосподарські землі в селах Великі Ком’яти та Боржавське. Крім того, частина води попрямувала в бік села Заріччя, де постраждали не тільки угіддя, а й будинки. У селах Вільхівка і Кам’янське Іршавського району від опадів постраждали сільськогосподарські землі.

Представники місцевої влади в Заріччі оглянули пошкоджені стихією території і склали відповідні акти. Вони прийняли рішення про оперативне відновлення дамби, яка знаходиться під контролем Виноградівського міжрайонного управління водного господарства.

Відзначимо, в кінці минулого року на Закарпатті прорвало дамбу біля села Вонігово. Але тоді рівень води досить швидко стабілізувався і стихія більше не турбувала людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дамба, #закарпаття, #потоп, #ріка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: