Заліщики – відкрите і прозоре місто

09.02.2018 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

Саме таким, за рейтингом єдиного веб-порталу використання публічних коштів «Є-data», місто було визнано з токи зору використання таких коштів перед своїми жителями.

Фінансові експерти веб-порталу провели свої аналітичні дослідження і підсумовують: малі міста є найбільш фінансово-прозорими.  Рейтинг провели серед 447 міст України, а переможців визначали за трьома ключовими показниками: рівень реєстрації, приріст внесених документів, наповнення кабінетів. До списку таких невеликих міст крім Заліщиків зарахували Нетішин та Сколе.

Читайте також

Тернопільщина очима Юзефа Даньди
Мешканка Тернопільщини переконана, що заліщицькі поліціянти їй мстять і залякують
В Заліщиках горіла трансформаторна підстанція

У першості рейтингу – міста-переможці Нетішин (Хмельниччина ) із результатом 93,7%, Сколе (Львівщина) – 90,4% і наші Заліщики -90,1%. Приємно за активних земляків і за очільницю міста Аллу Квач, яка докладає чимало зусиль для розвитку міста, шукає шляхи поповнення бюджету і бере разом з громадою активну участь у різних проектах.

Керівники проекту Юрій Голубчик та Олександр Щелоков зауважують: рейтинг показав і довів, що саме маленькі міста найбільш компактні, мобільні і швидше реагують на запит та більш чітко і прозоро звітують перед своїми громадянами. Тому ці міста є найбільш інвестиційно привабливими.

Організатори також розповіли, що міські голови влаштували справжні змагання за першість у рейтингу. Тому боротьба була і справді серйозною.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі