У Тернополі відкрила представництво ІТ-компанія з європейськими інвестиціями

Опубліковано:
9 Лютого, 2018

Генеральний директор ТзОВ «Фючер Процесінг Україна» Павел Вуттке (Польща) відвідав Тернопіль з офіційним візитом. Він підписав меморандум з очільником Тернополя Сергієм Надалом з метою налагодження подальшої співпраці з Тернопільською міською радою.

Компанія «Future Processing» зі 100% європейськими інвестиціями зареєструвала своє представництво у Тернополі та має намір у 2018 році створити до 100 робочих місць у нашому місті.

null

«Тернопіль – це освітній та інноваційний центр, де кожен третій його житель сьогодні здобуває вищу освіту в місцевих університетах, академії та інститутах, – зазначає Сергій Надал. – Нашою спільною метою даного проекту є створення потужного ІТ-середовища у місті, що гарантуватиме залучення високооплачуваних фахівців та працевлаштування для випускників технічних вузів, що знизить рівень міграції молодих талановитих спеціалістів закордон».

Міський голова додає, що оскільки нова ІТ-компанія уже заявила про те, що готова встановити розмір заробітної плати у розмірі 30 тис.грн., мерія міста вирішила для усіх підприємств, установ та організацій, які встановлюють заробітну плату в межах 30 тис. грн. створити ряд муніципальних пільг.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доровір, #компанія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #представництво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: