Тернополянка Олена Підгрушна нестиме прапор України на відкритті Олімпійських ігор у Південній Кореї

Опубліковано:
9 Лютого, 2018

Тернополянка Олена Підгрушна нестиме прапор України на відкритті ХХІІІ зимових Олімпійських ігор-2018, які пройдуть у Південній Кореї у Пхьончхані. Таке рішення прийняли на загальнокомандних зборах Олімпійської команди України.

Олімпійська чемпіонка і капітан жіночої збірної з біатлону Олена Підгрушна закликає українців підтримувати команду на змаганнях і радіє. Що їй випала честь нести український стяг:  

Читайте також

Олена Підгрушна розповіла, чому насправді розлучилася з Олексієм Кайдою

«Дуже рада, що мені випала почесна місія нести прапор України на відкритті Олімпійських ігор. Приємно, що команда підтримала мою кандидатуру. Це була мрія дитинства, і тому це вдвічі радує мене», – каже спортсменка.

Нагадаємо, що серед спортсменів Тернопільщини, які представлятимуть Україну на Білій Олімпіаді-2018 – Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина, Дмитро Підручний (біатлон), Олександр Оболончик та Андрій Мандзій (санний спорт) та Віктор Пасічник (лижне двоборство). Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #підгрушна, #прапор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: