Відтепер видача першого посвідчення на право керування транспортним засобом відбуватиметься по-новому. Про це розповідає провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру Василь Барановський. Свої перші права випускники автошколи отримуватимуть терміном на два роки.

Якщо протягом двох років за ними не буде зареєстровано трьох чи більше порушень безпеки дорожнього руху, то в майбутньому вони можуть замінити це посвідчення на постійне. Якщо ж порушень буде більше, то, щоб тримати постійне посвідчення водієві доведеться ще раз складати іспит на знання як теорії і практики. Якщо ж посвідчення вилучене у людини через керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння чи ДТП з потерпілими не підлягає поверненню. У цьому випадку кермувальник повинен знову пройти весь курс і ще раз отримати посвідчення на два роки.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посвідчення, #термін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: