Відбулася зустріч міського голови Тернополя Сергія Надала з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

08.02.2018 10:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Очільник Тернополя зустрівся з представниками USAID. Від місії USAID в Тернополі були присутні директор відділу сприяння розвитку демократії та врядування Томас Уайт та керівник проектів з місцевого самоврядування, децентралізації та розвитку парламенту Агентства США з міжнародного розвитку Марат Кюрчевський.

Під час зустрічі присутні обговорили реалізацію нових проектів у Тернополі, зокрема розглянули концепцію створення першого індустріального парку у місті та поділилися досвідом роботи індустріальних парків у Європі.

Експерти USAID також ініціювали питання надання допомоги під час аудиту у сфері охорони здоров’я у місті на основі медичної реформи, яка зараз відбувається в Україні.

Наприкінці зустрічі Сергій Надал подякував представникам Агентства США з міжнародного розвитку за спільну реалізацію проектів та плідну співпрацю, відзначивши, що вона завжди є чіткою, організованою та результативною.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі