Чортківчанка виборола «Освітній Оскар»

Опубліковано:
7 Лютого, 2018

У списку 19 номінантів  щорічного Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар-2017» є жителька Чорткова, викладач місцевого державного медичного коледжу Лілія Попіль.  Її роботу у номінації «Бібліотекар» було визнано актуальною і цікавою з-поміж усіх надісланих на конкурс. А їх було чимало. Однак перемагають кращі із кращих.

Наприкінці січня у приміщенні Укрінформу відбулося нагородження переможців цього щорічного конкурсу, який відбувся за підтримки заступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея та президента Національної академії педагогічних наук України Василя Кременя.

Читайте також

Державні відзнаки отримали дев’ятеро мешканців Тернопільщини
Вчителям Тернопільщини підняли заробітну плату на 1500 гривень

У видавництві педагогічної преси та літератури «Шкільний світ», яке і було організатором конкурсу, розповідають: щороку за перемогу змагаються активні вчителі, науковці, директори середніх навчальних, позашкільних закладів, керівники дитячих садків, завідувачі відділами освіти, методичними кабінетами, майстри виробничого навчання.

Гасло видавництва – «Творимо освіту разом!» відповідає цілям конкурсу і заохочує до нових перемог наших освітян.

У номінації “Керівник департаменту освіти” перемогла Галина Литвинюк, директор Тернопільського методичного центру науково-дослідних інновацій та моніторингу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #попіль, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: