На головній площі Тернополя урочисто провели на Схід України 9-х добровольців (Фото)

07.02.2018 09:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
На Театральному майдані 6 лютого відбулася урочиста ротація 6-ої Резервної сотні ДУК «Правий сектор», в рамках якої дев’ятеро хлопців вирушило на Східні охороняти терени України від російського окупанта, - пишуть Тернополяни.

Проводжати патріотів зі славним бойовим минулим о 17:00 зібралися друзі, колеги,побратими, рідні, небайдужі тернополяни на представники націоналістичних організацій тернопільщини.

— Кожен із захисників, які стоять перед нами, вже має чималий бойовий досвід за плечима, тож їде боротися за нашу волю не вперше. Зауважу, що кожного місяця ми організовуємо регулярну ротацію та неодноразово відправляємо хлопців на Схід для виконання бойових завдань. На разі нинішні добровольці замінять на передовій вояків, які вирушили туди раніше. Це дає змогу бійцям, які вже воюють, поїхати додому, перепочити, провести певний час з рідними, — поділився керівник обласної партійної організації «Правий сектор» Тернопільщини Назар Сарабун.

Очільник «Правого сектору» наголосив, що обов’язок кожного тернополянина на мирній землі – морально підтримувати бійців, які щоднини дорожать життям для того, щоб не допустити загарбника на рідну територію.

Про почесну місію на Сході України а також колишній бойовий досвід розповів присутнім на ротації один із представників 6-ої Резервної сотні ДУК.

— Бажання боротися за справедливість та захищати рідну землю в мене проявилося ще з ранніх років. Відколи сформувався Майдан, я поїхав туди з батьківського дому та стояв на вулицях Києва, долучився до патріотичних формувань. Після Майдану я увійшов до сформованого Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор». Як й іншим хлопцям, мені спершу було страшно йти на війну. Тільки в окопах легше побачити ворога, який наступає на українську землю, а в тилу противник є прихованим. Та й люди не на передовій здаються однаковими й ти не знаєш, хто і коли готовий тебе проштрикнути ножем, — поділився один із дев’яти захисників із псевдо «Другопад».

Чоловік наголосив, що бути добровольцем для нього означає насамперед бути людиною, яка готова безкорисливо прийти на допомогу та пожертвувати значними речами – віддати потребуючому останню сорочку. 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі