Єдиним претендентом на посаду голови Бережанської РДА став Ігор Гринкевич, який зараз займає посаду заступника голови РДА, – пише За Збручем.

Про це розповідають джерела в “білому домі”.

Ця посада стала вакантною після того, як голова РДА Володимир Петровський перебрався на виборну посаду голови Саранчуківської ОТГ. Певний час на це місце сватали заступника голови ОДА Олега Валова, однак він, очевидно, не наважився змінити комфорт та можливості тернопільських кабінетів на хитке і зрадливе крісло на периферії.

Читайте також

Порошенко звільнив голову однієї з райдержадміністрацій Тернопільщини
Голова Бережанської РДА виграв вибори голови громади

Розповідають, що документи на  призначення Гринкевича вже перебувають в адміністрації Президента і він пройшов необхідні співбесіди, в тому числі політичні.

Претендент на посаду Бережанського намісника має чималий управлінський досвід. Працював сільським головою у Курянах. До речі, в 2010 році обраний як висуванець “Нашої України”. В 2016 році пройшов конкурсний відбір на посаду заступника голови РДА, яку очолював Володимир Петровський.

Його призначення свідчить, що  у передвиборчий рік обласна влада робить ставку на досвідчені кадри, які здатні забезпечити результат.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гринкевич, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петровський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: