У Тернополі водії влаштували автопробіг за доступне розмитнення «євроблях»

Опубліковано:
5 Лютого, 2018
Вчора, 4 лютого, у Тернополі десятки автомобілів зі стягами проїхалися вулицями міста в знак заклику влади до діалогу щодо доступного розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, – пишуть Тернополяни.

Організували автопробіг активісти місцевого осередку Всеукраїнської організації “Авто Євро Сила”. Стартувала мирна акція о 13.30 год. у районі аеропорту. Участь у заході взяли автомобілі, переважна більшість яких мають іноземні номерні знаки. Вишикувавшись у колону вони, сигналячи, проїхалися усіма масивами міста. До них по дорозі приєднувалися й інші кермувальники.

Читайте також

У тернополянина забрали автомобіль «на бляхах»
Чому зараз варто купувати автомобіль на єврономерах
Дешеві авто доступні всім? Розкрито дивовижні схеми ввозу «євроблях»

До слова, аналогічні автопробіги відбулися вчора і в інших українських обласних центрах. Таким чином люди намагаються достукатися до влади та врегулювати питання доступного розмитнення автомобілів на іноземних номерах. Мовляв, держава повинна встановити справедливі та рівні умови розмитнення таких машин. Вимагали водії і скасування закону про ввезення авто стандарту Євро-5. 

– Ми хочемо, щоб розмитнити можна було кожну машину, не лише ті, які підпадають під Євро-5, а це машини не старші 2010 року. Щоб українці могли їздити на доступних їм автомобілях. Не всі можуть дозволити собі нові машини і за кордоном, а для випущених до 2010, в Україні розмитнення немає. Треба виправити це на законодавчому рівні, – каже водій з 15-річним стажем Олег Ткачук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопробіг, #євробляхи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: