Пісня тернопільської співачки Зоряни Вовк увійшла в ТОП-100 кращих пісень минулого року (Відео)

05.02.2018 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

«Моя пісня «А ти пиши» у ТОП 100 кращих пісень 2017 року! - написала популярна тернопільска співачка Зоряна Вовк у соціальній мережі.

Читайте також

Зоряна Вовк: пісня – з вуст, любов – із серця

До ТОПу увійшли композиції різних виконавці та жанрів, тому кожен знайде таку пісню, чого бажає його душа.

TeNews щиро радіє за землячку і бажає ій подальшого творчого процвітаня.

Для довідки: Зоряна Вовк - солістка Палацу культури "Березіль", Тернопільського муніципального духового оркестру "Оркестра волі", ведуча міських та обласних масових заходів, автор і виконавиця власних пісень.

Народилася у с. Джурин Чортківського району, згодом батьки переїхали в м. Бучач Тернопільської області. Навчалась у Бучацькій музичній школі по класу бандури. У 2005 році вступила в Інститут мистецтв при Тернопільському національному педагогічному університеті, де здобула освіту магістра мистецтв. 2008 р. - переможниця телепроекту "Караоке на майдані". з 2009 року працює у Палаці культури "Березіль" ім. Леся Курбаса м. Тернопіль.

З 2010 року солістка Тернопільського муніципального духового Оркестру "Оркестра волі". Цього ж року почала співпрацю із поетесою Лесею Любарською, піснярем-бардом Олександром Смиком. Власне, співпраця з якими вилилась у першу авторську пісню "Соломія", з якою брала участь у телепроекті на 1 національному каналі "Рекорд української пісні".

У 2011 р. - лауреат 1 премії Першого європейського міжконфесійного фестивалю-конкурсу "Я там, де є благословіння". На даний час випустила перший духовний диск на слова Лесі Любарської, музику Зоряни Вовк та Сергія Степаніва "Дякую, Боже"

Всі кращі українські пісні за 2017 рік можна послухати ТУТ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі