Міський голова Тернополя заявив про те, що в Тернополі давно діють російські спецслужби і люди, завербовані ворогом

05.02.2018 14:13   Джерело: 7 Днів
Опубліковано : Новини Тернопілля

Міський голова Тернополя Сергій Надал різко відреагував на неприємну для містян подію, що сталася в Тернополі: хтось вчинив акцію наруги над пам’ятником жертвам Голокосту в місті, - пише 7 Днів.

- На монумент знову, як і минулого року, нанесли нацистські символи, — сказав Надал. - Я з упевненістю можу заявити, що ця варварська акція організована російськими спецслужбами та вчинена людьми, які завербовані ворогом. Ця ворожа група вже давно діє у Тернополі. Адже десятиліттями пам’ятник жертвам Голокосту спокійно стояв у Тернополі. І лише після початку російської агресії проти України, його обрали «мішенню» для атаки.

Читайте також

Вандали потрощили Різдвяну шопку на Тернопільщині
Пам'ять оживає у камені (Фото)
Патріарх УГКЦ Святослав Шевчук відкриє на Тернопільщині Меморіал пам’яті жертвам псевдособору

Міський голова звернувся до керівництва СБУ з вимого провести розслідування факту наруги над пам’ятником жертвам Голокосту. І особливу увагу звернути на російський слід.

- Не виключаю, що це відповідь наших ворогів на рішення міської ради Тернополя щодо вивішування революційних червоно-чорних прапорів поряд з державним.

Я переконаний, що здорова людина не може таке вчинити, адже у Тернополі нацисти вбили більше 10-ти тисяч євреїв. Але це типовий метод, який активно використовують російські гібридні групи для дискредитації українського національного руху в Україні та в Європі. Це метод провокації та залякування, — заявив Надал.

За словами міського голови, мерія Тернополя готова надати правоохоронцям всю необхідну допомогу для розслідування та покарання негідників. Російські диверсанти та їх місцеві прислужники мають поплатися за свої діяння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 7 Днів  

Коментарі