У прокуратурі розповіли, як громадські активісти вимагали гроші у підприємця (Відео)

Опубліковано:
4 Лютого, 2018

У Тернополі працівники прокуратури затримали двох осіб, що вимагали гроші у підприємця, називаючи себе громадськими активістами, та їхнього адвоката – колишнього працівника поліції.

У жовтні до органів прокуратури звернувся підприємець, який скаржився на те, що у нього вимагають 2,5 тисячі доларів. Невідомі зруйнували кіоск і повідомили бізнесмена про те, що надалі за будь-які дії він повинен платити.

– Вказані особи зустрічалися і погрожували його дружині, що робіт не буде, поки він з ними не розплатиться, – розповідає заступник прокурора Тернопільської області Ігор Мукан.

Кримінальне провадження відкрили 26 жовтня 2017 року. Упродовж трьох місяців кожну зустріч із вимагачами підприємець фіксував прихованою камерою.

На відео, зробленому 2 грудня 2017 року, “активіст” хизується демонтажем МАФу.

За словами заступника прокурора Тернопільщини Ігоря Мукана, після затримання до органів прокуратури звернулося ще троє осіб, які стверджують, що підозрювані вимагали гроші і в них.

Адріана БілецькаПогляд

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вимагали, #громадські активісти, #гроші, #іваненко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #станько, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: