Заява Тернопільської міської організації ВО «Свобода» щодо наруги над пам’ятником жертвам Голокосту у Тернополі

Опубліковано:
3 Лютого, 2018

ТМО ВО «Свобода» розцінює акт наруги над пам’ятником жертвам Голокосту у Тернополі – як чергову спецоперацію російської агентури у гібридній війні проти України.

Цього разу ворог обрав мішенню патріотичний та націоналістичний Тернопіль, щоб сформувати нову «картинку» для пропаганди на телебаченні.

ТМО ВО «Свобода» переконана що акт наруги над пам’ятником жертвам Голокосту був спланований російськими спецслужбами та здійснений завербованими ними людьми. Наголошуємо, що провокатори вже не вперше вдаються до такої варварської акції саме проти символу пам’яті замордованих німецькими нацистами євреїв.

На наше переконання сьогоднішня наруга над монументом стала відповіддю на рішення міської ради Тернополя щодо вивішування революційних червоно-чорних прапорів поряд з державними, яке ініціював міський голова та депутатська фракція ВО «Свободи».

ТМО ВО «Свобода» звертається до Служби Безпеки України з вимогою провести розслідування факту наруги над монументом та не обмежуватися стандартною версію про невідомих хуліганів. Неприпустимо, коли у Тернополі безкарно діють російські диверсійні групи.

Ми переконанні у тому, що російський агресор намагається створити у Тернополі новий «гібридний фронт». Сьогодні ворог нищить пам’ятники, символи та прапори. Якщо його не зупинити зараз, завтра він буде знищувати тернополян.

Зі свого боку місцева організація ВО «Свобода» готова надати правоохоронцям всю необхідну допомогу для розслідування цього злочину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голокост. пам’ятник, #заява, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: