До дня народження Івана Пулюя діти зробили мультфільм

Опубліковано:
3 Лютого, 2018
Наш іменитий на весь світ співвітчизник фізик Іван Пулюй народився 2 лютого у селі Гримайлів, що на Тернопільщині. Відомий своїми дослідами з Х-променів. Вперше в світі саме він отримав знимок кісток людської руки, завдяки випромінюванню катодної лампи, яке потім стало основою для рентгеновських апаратів. Перекладач біблії на українську мову, людина, яка підтримувала талановиту українську молодь – яким побачили винахідника діти гуртка дитячої анімації Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів і учнівської молоді – у анімації “Хто такий Іван Пулюй?”. Відповідь на це питання дасть далеко не кожен школяр, тому анімація у такому пізнавальному форматі досить актуальна. 

Цей лист містить посилання на тимчасові файли, які будуть видалені 16.02.2018. Будь ласка, збережіть файли на локальний диск.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мультфільм, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пулюй, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: