Згадаємо Ігоря Пелеха. Сьогодні, 3-го лютого, його День народження. Веселун і розумаха, щасливий батько і креативний вигадник, музикант і учасник патріотичних організацій.

Ігорко, згадуємо про тебе завжди і з посмішкою!

 

І́гор Дмитрович Пелих (3 лютого 1974, Тернопіль — 8 травня 2009, Київ) — український телеведучий, тележурналіст, шоумен, продюсер. Засновник і генеральний продюсерпродакшн-студії «Роги і Копита Продакшн».

Народився 3 лютого 1974 року в Тернополі. Навчався у тернопільській середній школі № 18. Після розлучення батьків Ігор жив переважно з татом, який за певний час обзавівся новою сім’єю. Мати так само мала вже свою сім’ю. Коли Ігорю було 16 років — тато помер від хвороби. Після 8-го класу школи закінчив Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризмуу, де вивчився на майстра з ремонту взуття, якийсь час працював на фабриці.

1989 — взяв участь у створенні в Тернополі молодіжного самодіяльного товариства «Вертеп», потім належав до СНУМу, а згодом — до УНА-УНСО. Займався вільною боротьбою.

1993—1998 — грав на бас-гітарі у рок-групі «Nameless», був організатором у Тернополі музичного фестивалю «Нівроку».

На Тернопільській обласній державній радіокомпанії створив і вів молодіжну музичну програму «Веселий Роджер», але через конфлікт з керівництвом перейшов разом з програмою на першу в місті FM-станцію «Радіо „Тернопіль“», де працював до 1998 р.[3]

1998—1999 — ді-джей на « Радіо Столиці» (Київ).

З 1999 року — на телекомпанії «1+1», де разом з майбутньою дружиною Олександрою Лозинською (познайомилися в Інтернеті) вів програму «Не всі вдома».

1999—2004 — навчався в Інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

З 2000 року — адміністратор сайту каналу ICTV. Згодом став ведучим телепрограм «Галопом по Європах» (туристична програма, телеканал ICTV), «На свою голову» (міський квест, телеканал ICTV), «Таксі» (інтелектуальне шоу, телеканал Сіті), «Лабіринт» та продюсером. З 2005 року — засновник і генеральний продюсер студії «Роги і копита продакшн». З кінця 2008 року працював ведучим «ДСП-шоу» на радіо Europa Plus.

Батько 3-х дітей.

Трагічно загинув 8 травня 2009 року близько 05:00 в ДТП у Києві, на проспекті Перемоги, 82. Водій авто, не дочекавшись приїзду ДАІ, зник з місця аварії. Прощання відбулося в приміщенні телеканалу ICTV[8]. 10 травня 2009 року похований на Байковому кладовищі (ділянка № 33).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #3 лютого, #день народження, #ігор пелих, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пелих, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: