Усі жителі Тернопілля з інвалідністю матимуть право безкоштовно паркувати і зберігати транспортні засоби

Опубліковано:
1 Лютого, 2018

Усі жителі Тернопілля з інвалідністю матимуть право безоплатно паркувати і зберігати транспортні засоби. Раніше ж це озволялося лише особам з інвалідністю з ураженням опорно-рухового апарату. Зміни вніс уряд 31 січня постановою Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 585”.

Читайте також

У Тернополі таксисти порушують усі етичні норми та навіть закон

Також згідно з документом, терміни ,,інвалід” та ,,дитина-інвалід” замінили термінами „особа з інвалідністю”, „водій з інвалідністю”, ,,дитина з інвалідністю”, що відповідає законам України ,,Про ратифікацію Конвенції про права осіб з інвалідністю і Факультативного протоколу до неї” та „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю”, – про це йдеться на сайті Кабінету Міністрів України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інвалід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парковка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: