Трапилось це 29 січня близько 4-ї години ранку. Неповнолітній разом зі своїми друзями відпочивали в одному з розважальних закладів обласного центру. Розпивали алкогольні напої. Між двома хлопцями раптом спалахнула суперечка, яка перейшла в бійку. Врешті до одного із забіяк довелось викликати швидку. Його у стані алкогольного сп’яніння, з переломом носа, струсом й закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до обласної дитячої лікарні. Хто і за що його побив – хлопець не зізнається.

Читайте також

На Тернопільщині директор школи «дістав на горіхи» від учасника вертепу

Це з’ясовують працівники поліції, яких про випадок повідомили медики. Встановлюють правоохоронці і те, де неповнолітні взяли алкоголь – чи купили у магазині, чи їм продали у розважальному закладі. А юнакові доведеться відповідати відповідно до статті 178 КУпАП – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дискотека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: