«Ми хочемо показати, що життя на травмі не закінчується» – тернополянин-учасник «Ігор Героїв»

Опубліковано:
31 Січня, 2018
Вже 10 лютого у Тернополі вперше відбудуться всеукраїнські аматорські спортивні змагання з кросфіту «Ігри Героїв», – пишуть Тернополяни.

Участь в цьому заході візьме орієнтовно 15-25 людей з інвалідністю, серед них і військовослужбовці, які отримали поранення в зоні АТО. Одним із незмінних учасників «Ігор Героїв» є тернополянин Святослав Олійник, який цьогоріч став ще й одним із співорганізаторів змагань.

Як розповів Святослав більше п’яти років тому, він отримав робочу травму, після якої не зміг ходити. Однак, незважаючи на такі життєві обставини, тернополянин не впав духом і не зламався, а навпаки – знайшов себе у спорті та тренуваннях.

Читайте також

Тернопільський тренер з велоспорту виготовив для своїх вихованців посвідчення кандидатів в майстри спорту
Спортбаза Борщівського агроколеджу – найкраща в Україні (Відео)

Допомогли реабілітуватись після травми Святославу й «Ігри Героїв». Участь у них він не пропустив ні разу. Крім того, завдяки такому спортивному проекту, Святослав може своїм прикладом мотивувати інших людей.

– Змагання ми проведемо для реабілітування людей, для того, щоб мотивувати їх. Ми хочемо показати хлопцям і дівчатам, що на цьому життя не закінчується. Від початку заснування «Ігор героїв» – з 2016, я незмінно беру участь у них. Для мене це стало свого роду реабілітацією, а тепер – приємним заняттям, – ділиться Святослав Олійник. – В принципі, активно займатись спортом я почав з того часу, як отримав травму. Переважно тренуюсь вдома. Все відбувається під настрій: кожного разу по-різному розписую програму, тому і тренування виходять різні за тривалістю чи навантаженням. Хоча в середньому заняття займають від півтори – до двох годин.

Нагадаємо, у лютому в торговельно-розважальному центрі «Подоляни» пройдуть змагання із кросфіту «Ігри Героїв». Турнір триватиме впродовж одного дня, а за першість позмагаються учасники із трьох категорій: І – атлети на візках; ІІ – атлети з протезом нижніх кінцівок; ІІІ – атлети з ампутацією верхніх кінцівок.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігри героїв, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: