Календар зі студентами в етностроях видали у Тернополі

31.01.2018 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

Нещодавно вийшла з друку видавництва ТДМУ «Укрмедкнига» серія календарів на 2018 рік зі світлинами студентів, які брали участь у спільному проекті з етногалереєю «Спадок» родини Демкур. Особливою популярністю користується настільний календар з яскравими образами в українських строях. Відчути автентику української культури, її дух і багатство минулого року мали можливість українські та іноземні студенти Тернопільського медуніверситету. Світлини, зроблені талановитими фотографами Тарасом Хлібовичем  і Миколою Василечком, стали популярними в мас-медіа і соцмережах. А як не милуватися тими неймовірними сорочками, плахтами, гобортками, салбами і рештою. У кожному стібку і хрестику прописано генетичний код нашої нації. Окрім того, учасники проекту матимуть приємну і теплу згадку про свої студентські роки, унікальний досвід, глибші знання про українську культуру. ТДМУ - це не тільки кузня медичних кадрів, а й осередок культурного розмаїття. Університет з гордістю популяризує автентичну культуру України. Попереду ще багато цікавих ідей і проектів.

Ідея створення календарів виникла під час процесу фотографування в етногалереї «Спадок» ще минулого року. В результаті чотирьох фотосесій було обрано найцікавіші образи для календарів.

ТДМУ висловлює подяку родині Демкур за співпрацю, а керівникам проектів етногалереї «Спадок» Наталії Волощук і Тетяні Фарині за їхнє піклування під час реалізації проекту, чарівній Анні Буяк за вдало підібрані образи і ретельну допомогу.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі