Тернопільські військові розповіли студентам на Донеччині, за що воюють

Опубліковано:
31 Січня, 2018

Військові окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід» поспілкувалися зі студентами на Донеччині на тему військових дій на сході, кого і що захищають та що відстоюють. Також розповіли про службу бригади. Про це на своїй сторінці написав прес-секретар окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа:

«Військовослужбовці окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід» провели зустріч зі студентами на Донеччині. Година патріотичного виховання проходила в актовій залі Державного вищого навчального закладу «Артемівський коледж транспортної інфраструктури». Метою цього заходу було донести молоді на Сході України сутність дій захисників держави в історичній довідці починаючи ще з часів козацтва.

«Нам чужої землі не потрібно, але своєї ми нікому не віддамо», зазначили представники артилеристів. Ще вчора ми відзначали 100 – річчя Боїв під крутою, а сьогодні сучасники продовжують розпочату справу понад століття тому і захищають державні кордони на Сході України. Під час своїх виступів вони розповіли про історичний шлях бригади, представили на показ документальний фільм, в якому висвітлені ази створення окремої артилерійської бригади. У діалозі з перших вуст вони відповідали на запитання, які звучали із зали. Захід в цілому пройшов вдало, вільних сидячих місць практично не було. На завершення військові перед присутніми заявили: «Боронити рідну землю – це святий обов’язок кожного громадянина України, а любов до неї треба прищеплювати з самого дитинства», – пише Юрій Кульпа.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #Донецьк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: