Голови тернопільських ОСББ вимагають «Реальні гроші реальним споживачам»

Опубліковано:
30 Січня, 2018

Внести зміни у нормативно-правові акти та забезпечити монетизацію пільг та субсидій на управління багатоквартирним будинком – такі вимоги поставили Кабінету Міністрів представники ОСББ у Тернополі, – пише Терен.

Вони приєднались до всеукраїнського флеш-мобу «Реальні гроші – реальним споживачам», який провели 27 січня на Театральному майдані.

Йдеться про перерахунок коштів на соціальні картки та відмову від відкриття казначейських рахунків по отриманю субвенцій на погашення пільг та субсидій.

– Постанова 256КМУ та наказ 1 МФУ не має до нас відношення, бо ОСББ не є надавачами послуг, – зазначив голова правління ОСББ у Тернополі Сергій Лупак. – Тому нема необхідності відкривати казначейські рахунки. Для нас такий варіант незручний, адже  кошти з такого рахунку потрібно використати протягом 5 днів, інакше вони пропадають. Також  піти вони можуть лише електро-, газо-, теплопостачальним підприємствам або в бюджет у вигляді податків). Тож невикористані гроші не можна буде спрямувати на ремонт, господарчі товари чи інші потреби.

Естафету тернополяни прийняли від міста із Запорізької області та передали на Дніпропетровщину. Надалі представники тернопільських ОСББ планують відстоювати свої інтереси у місцевих установах, при потребі їхати з делегацією у Київ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #осбб, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: