Повідомлення про замінування одного із закладів громадського харчування у центрі Тернополя надійшло 28 січня близько другої години ночі. На місце події одразу виїхали всі екстренні служби. Відвідувачів у ресторані вже не було, залишився лише персонал. Оглянувши територію закладу, жодних вибухонебезпечних предметів вибухотехніки не знайшли.

Читайте також

Поліцейські встановили чоловіка, який повідомив про замінування
Тернопільська поліція знайшла «мінера», який підняв на ноги всі служби міста

Як виявилось згодом, дзвінок про замінування був здійснений з одного із готелів обласного центру. За кілька хвилин особу «жартівниці» встановили. Жінка неодноразово приходила у ресторан та постійно конфліктувала з персоналом, одного разу навіть накинулась з кулаками на бармена. Тож врешті-решт її просто перестали впускати у заклад. У відповідь та вирішила помститися. Коли 27 січня жінці не дозволили зайти до приміщення, через деякий час вона зателефонувала в бар і повідомила, що там залишилась її сумка, в якій є вибухівка. Ці слова працівники розцінили, як жарт. Та після цього таку ж інформацію отримали в поліції. 

Жартівниця – 34-річна жителька села Вербівка Борщівського району.  За свідомомн адане неправдиве повідомлення про замінування жінці загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бомба, #замінування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: