Водій на момент нещасного випадку у Кровінці був тверезий

30.01.2018 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Нагадаємо, трагічний випадок трапився 23 січня у Кровінці Теребовлянського району. Четверо молодих людей вирішили покататися на санках, причепивши їх до автомобіля ВАЗ. На одних санях сиділо двоє хлопців, на інших – одна дівчина. На повороті сани занесло, а молоді люди випали. Одна з дівчат вдарилася головою в бетонний стовп. Її госпіталізували до лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, однак врятувати їй життя лікарі не змогли. Загибла – 22-річна   жителька селища Микулинці.

Про цю подію йшлося на прес-конференції в ГУНП Тернопільської області. Там прозвучала інформація, що водій автомобіля на момент нещастя був у стані алкогольного сп'яніння. Проте така інформація не відповідає дійсності. Відповідно до заключення лікарів, водій ВАЗу, до автівки якого були причеплені санки, був тверезий. Розслідування нещасного випадку триває.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі