Василю Хомінцю досі дякують за його роботу на посаді голови обласної ради

Опубліковано:
29 Січня, 2018

За роботу на посаді голови Тернопільської обласної ради Василь Хомінець  отримав пам’ятний знак “За розвиток місцевого самоврядування”, Подяку Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та Книгу Пошани “Місцеве самоврядування. Народні обранці”. Про це у Фейсбуці повідомив екс-голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець, який зараз очолює Держпродспоживслужбу у Тернопілській області, – пише Реально.

Читайте також

Вітання начальника ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василя Хомінця з новорічно-різдвяними святами
Вміст нітратів в домашніх огірках на тернопільському ринку у 2 рази перевищує норму, – Василь Хомінець
“В Києві відбулося нагородження переможців Проекту “Місцеве самоврядування. Народні обранці”.

Приємно, що моє ім’я є серед регіональних лідерів місцевого самоврядування. За роботу на посаді голови Тернопільської обласної ради”  – повідомив Василь Хомінець.

Василю Хомінцю також вручили Подяку Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та Книгу Пошани “Місцеве самоврядування. Народні обранці.

“Ці нагороди є свідченням того, що керівництво Проекту оцінили діяльність більшості депутатів попереднього складу Тернопільської обласної ради, які від початку Революції гідності зайняли принципову позицію проти тодішнього режиму Януковича і стали на бік народу, який їх обрав. На сесіях Тернопільської обласної ради, які відбувалися, в тому числі і на майданах в Тернополі і Києві, ми дали старт реформі місцевого самоврядування, проголосувавши за створення 26 об’єднаних територіальних громад (на той час то була найбільша кількість серед областей України).
Приємно отримувати нагороду поруч з тими лідерами місцевого самоврядування, які сьогодні працюють для розвитку своєї громади. Серед нагороджених також голова Байковецької ОТГ Анатолій Кулик” – написав Хомінець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відзнака, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хомінець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: