Тернополяни вальсували, щоб діти в нас здоровші стали (Фото)

«Віденський бал» в Тернополі зібрав поціновувачів краси та стилю: чарівних дам у вишуканих сукнях і кавелерів в елегантних смокінгах.

27.01.2018 11:32   Джерело: TeNews
Опубліковано : Інна Ткаченко

26 січня у концерт-холі «Подоляни» відбулася найочікуваніша світська подія Тернополя – Віденський бал. Цього разу завдяки Акції «Допоможемо дітям дивитися на світ здоровими очима» організатори збирали гроші на комплект обладнання для діагностики патології зору у дітей, для міської дитячої комунальної лікарні.

Ведучими дійства стали відомі тернополяни - Юрій Мікофф та Ірина Новомлинська. А справжнім сюрпризом для відвідувачів заходу були колядки у виконанні учасників шоу Х-фактор - гурту «Тріода».

Окрім того, на благодійному аукціоні, під час якого можна було придбати картину відомого художника Євгена Удіна, виріб із натуральної шкіри й хутра від партнера дійства - салону Ферізо, путівку на двох в один з кращих готелів Єгипту і не тільки, зібрали більше 20-ти тисяч гривень, які також спрямують на придбання медичного апарату.

Гостів вечора розважали танцівники клубу «Альянс», відомий тернопільський співак та композитор Володими Вермінський, і навіть - справжіні лицарі.

Кожен охочий мав змогу поринути у вир танцю й стати королем та королевою балу. По завершенні офіційної частини журі оголосили три пари переможців, які отримали подарунки від партнерів і звання найаристократичнішої, найхаризматичнішої пар, й, вищезазначені титули короля та королеви.

«Віденський бал» відбувався під патронатом міського голови Сергія Надала. Гостей свята привітав Леонід Бицюра, який відзначив, що такого роду культурні заходи сприяють розвитку суспільного життя міста.

Феєрія краси, моди, неймовірних суконь і чарівних усмішок - це декілька коротких слів, якими можна сміливо охарактеризувати цей вечір у Тернополі.

null

Особливу подяку організаторам висловили і гості балу, які не тільки «відвойовували» лоти, задля допомоги дітям, а й доводили те, що Тернопіль - місто з великим аристократичним минулим та сьогоденням.

Нагадаємо, вишукану атмосферу розкоші і пристрасті журнал CITY LIFE організовує уже третій рік поспіль. Зокрема, під час двох попередніх балів зібрали кошти на потреби учасників АТО, а також для купівлі 17 ортопедичних матраців для Петриківського геріатричного пансіонату.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі